Tillykke med huerne!

Thursday, June 29, 2017

Studenterårgang 2017. 80 glade studenter fylder skolens trappe i aulaen.

I dag kl. 15.30 fik årets studenter huer på efter forårets skriftlige og denne uges i alt 137 mundtlige eksamener. Der skal lyde et stort tillykke til dem med de veloverståede eksamener.

Det er ikke kun en milepæl for de unge mennesker at være blevet studenter. Huepåsættelsen bød også på en milepæl for skolen. Dette års student nummer tre er nemlig A. P. Møller Skolens student nummer 500. Hue500 Cut

Traditionen tro var det Jørgen Kühl, som satte huen på hovedet af studenterne. For en enkelt student var det dog ikke nok med et håndtryk efter at have fået huen på. Det vakte morskab og ekstra jubel fra de fremmødte og de øvrige studenter.Hue Kram Cut

Efter huepåsættelsen var der en hyggelig reception i elevloungen, hvor forældre, søskende, venner, lærere og ledelse havde mulighed for at ønske tillykke med de fine resultater. Her fangede skolens kamera tre glade studenter på stribe.
Recep3stribe Cut

Eksamensbeviserne får studenterne først ved dimissionen, som finder sted næste torsdag, d. 6. juli, kl. 15.00.