Et festligt farvel

Friday, July 15, 2016

Den sidste del af rækken af studenter marcherer forbi for at indlede A. P. Møller Skolens studenterbal 2016 med at danse Les Lanciers.

Der var gjort meget ud af både pynt og påklædning ved årets studenterbal, der blev holdt i skolens flot udsmykkede idrætshal. Her stod familie, lærere og ledelse klar til at fejre afskeden med studenterne.

De mange timers træning har båret frugt. Studenterne afslutter dansen i fin stil, hvorefter resten af aftenens program kunne gå i gang.Arbi Lan5 Cut

Og der var alt, et bal bør indeholde. God mad og drikke, hyggeligt samvær med familie, venner, veninder, lærere og ledelse, underholdning i form af dansende børn og musikalske indslag, overrækkelse af blomster og gaver til lærerne og dans til mere moderne rytmer fra DJ'ens anlæg.

Et sidste, festligt farvel - og på gensyn - til årets studenter.