Store Forældremøde

Thursday, March 20, 2014

Store Forældremøde den 19. marts 2014

Den 19. marts afholdtes Det Store Forældremøde ved A. P. Møller Skolen. De fremmødte forældre kunne bl.a. lytte til elevers flotte sang i aulaen samt rektors beretning for året der gik. Der blev der afholdt valg til det kommende samarbejdsråd og til fællesrådet, og efter dette afsluttede ledende skolepsykolog Hans Jessen fra PPR aftenen med et foredrag om skolepsykologisk kontors virke og indsatsområder.

Følgende blev valgt som medlemmer af det kommende samarbejdsråd: Udo Jessen, Bodil Taubert, Michaela Bumann, Tanja Pfeiffer, Sabine Küster, Katja Brodersen, Holger Nissen samt Edgar Lork og Andreas Fechtner.

Kommende fællesrådsmedlemmer blev valgt: Michael Sager, Michaela Bumann, Sabine Küster, Bodil Taubert, Randi Kuhnt, Edgar Lork.

Suppleanter: Holger Nissen, Konrad Küster, Carmen Schielke, Andreas Fechtner, Simone Schwantes, Ann-Katrin Hinrichsen.

Korsangstf

Elever og lærere underholdt under ledelse af Meike Nielsky.