Nordisk gymnasiekonference

Tuesday, September 03, 2013

I hele uge 36 er A. P. Møller Skolen og Duborg-Skolen i Flensborg værter for dette års nordiske gymnasieelevkonference VUK. De to sydslesvigske gymnasier har tilrettelagt et omfattende program med workshops, ekskursioner og alskens aktiviteter for gymnasieeleverne og deres lærere, som kommer fra Aarhus, Göteborg, Bergen, Åbo samt Sydslesvig. De nordiske gæsteelever indvarteres privat hos de sydslesvigske elever. Fra A. P. Møller Skolen står gymnasielærerne Margit Hallam og Svend Duggen for programmet, som er blevet forberedt af Thomas Rohrmoser og Anja Udolph sammen med kolleger fra Duborg-Skolen. VUK går på omgang mellem deltagerbyerne. I 2014 er Sydslesvig vært for den nordiske lærerkonference, som ligeledes tilrettelægges i et samarbejde mellem A. P. Møller Skolen og Duborg-Skolen.