Eksperimenter, mord og pizza

Thursday, January 14, 2016

Elever fra gymnasiets naturvidenskabelige profiler overnattede på skolen torsdag d. 14. januar. Her bringer Jendrik Nissen og Nikolas Ritscher fra 12.2 en lille tekst om arrangementet.

Navi-overnatningen giver alle interesserede mulighed for at forske og eksperimentere med alt muligt forskelligt udstyr, der findes på skolen. Der er også faglærere til stede som rådgivere og hjælpere.

Om aftenen hyggede vi os desuden med at spise pizza sammen, og efterfølgende stod hele skolen til rådighed for at have det sjovt med kammeraterne.

12. årgangs naturvidenskabselever var om eftermiddagen især optagede af at opklare et mord, som selvfølgelig var iscenesat. Alle var vildt interesserede i at finde morderen, både ved hjælp af oplysninger, som elever fra 13. årgangs naturvidenskablige profil havde fremlagt, men også ved hjælp af kriminologiske analyser, herunder gelelektroforese.

Det var en dejlig og hyggelig aften, som blev nydt af alle deltagere.