Motionsdag 2017

Saturday, October 14, 2017

En af de specielle former for rundbold - holdene bestod af flere makkerpar, som var bundet sammen ved anklerne i den ene side.

Årets motionsdag på A. P. Møller Skolen blev afholdt samme dag som skolernes motionsløb i Danmark, nemlig sidste skoledag før efterårsferien. Fredagen startede også her med et løb for alle elever. Her var både de klassiske distancer - 5 og 10 km - samt et løb på det gamle kaserneområde ved siden af skolen, hvor eleverne kunne løbe så mange runder som muligt.

Den mest udholdende elev nåede op på 9 omgange. Han får en præmie af idrætslærer Torben Benecke herunder.

Ingen elever løb 8 omgange, men bag vinderen står elever, som nåede op på hhv. 7, 6, 5 og 4 omgange. De fik også præmier og klapsalver.

Der var to specielle former for rundbold udenfor. Den ene variant ses øverst og på billedet herunder ses den anden, hvor alle eleverne i marken skulle danne en bro med benene og trille bolden igennem den, før de kunne kaste bolden ind.Modag17 F

Der blev også spillet fodbold udenfor. Trods det grå vejr var der en god stemning blandt deltagerne i årets udendørsaktiviteter.

I sekundet efter billedet herunder blev taget, var der faktisk mål!
Modag17 G

Indenfor var der også gang i hele bygningen. 13. årgang kunne ikke deltage i motionsdagen, da de skrev en lang klausur i dansk denne dag. Så der var ro i de to prøvelokaler og festsalen. Men ellers summede bygningen af aktivitet.

I elevloungen blev der dyrket fitness. Instruktørerne var to elever fra 12.5. Som altid var det eleverne fra 12. årgangs idrætsprofil, der i samarbejde med deres idrætslærer stod for dagen.

I aulaen spillede eleverne forskellige former for bordtennis. Der var 1 mod 1, 2 mod 2 og som herover versionen, hvor eleverne løber rundt om bordet og skal holde bolden i gang.

Der var også en noget kreativ version, hvor eleverne havde skubbet kantinens borde sammen til en stor kvadratisk flade, som de spillede over i begge retninger samtidig - uden at de to bolde ramte hinanden.  

Idrætshallen var delt i to. I den ene ende, bag forhænget, spillede eleverne basketball. I den anden var der en volleyturnering. På billedet herover er skolens lærerhold i aktion tættest på kameraet. Og de løb med sejren, så de volley-glade elever har god grund til at gå i træningslejr inden næste års motionsdag.

I skolekøkkenet var der også fart over feltet. Her lavede 26 elever fra 7.-12. årgang 670 pizzasnegle til de sultne kammerater. Katherine Kühl styrede slagets gang i køkkenet - men havde også tid til at tage et par billeder.