Motionsdag 2016

Friday, October 14, 2016

Her træner danseholdet deres koreografi en sidste gang, før de fremviste den lige før præmieoverrækkelsen. I hallen bagved spillede eleverne - og et enkelt lærerhold - volleyball og basketball. Lærerne håber på at få revanche i volleyball næste år.

Årets motionsløb var et orienteringsløb i Slesvig by, hvor eleverne skulle tage selfies på udvalgte steder. Der var præmier til de 3 hurtigste hold fra hhv. fællesskolen og gymnasiet. Præmierne var en bøtte Matador Mix og æren - hvoraf sidstnævnte nok varer meget længere, end Matador Mix'en gjorde.Motionsdag16praemiercut

Præmieoverrækkelsen afsluttede dagen, og elever og lærere kunne ønske hinanden en god efterårsferie. Mellem orienteringsløbet og præmieoverrækkelsen havde 12.5 planlagt en række aktiviteter på hele skolens område.

Der var fx rundbold og fodbold udenfor, volleyball og basketball i hallen samt stepaerobic, dans, fægtning, styrketræning og bordtennis rundt omkring på skolen. Der var også et hold cykelglade elever og lærere på tur på landevejen. Herunder ses et par af aktiviteterne i aulaen.
Motionsdag16cut