Kongeligt besøg

Monday, October 05, 2015

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte modtager blomster overrakt af Juliette Lang, som er elev i 7. årgang.

Det var en stor dag for elever og ansatte, da H.K.H. Prinsesse Benedikte til Danmark besøgte A. P. Møller Skolen mandag d. 5. oktober.

Prinsessen havde følgeskab af sin hofdame, af Danmarks ambassadør Friis Arne Petersen og af Danmarks generalkonsul Henrik Becker-Christensen med frue.

Foran skolen tog rektor Jørgen Kühl, Birgit Jürgensen-Schumacher, som er næstformand i Dansk Skoleforening for Sydslesvig, og 11-årige Juliette Lang fra 7. årgang imod dagens gæster.

I den store aula bød rektor Jørgen Kühl herefter velkommen, og skolens kor sang for gæsterne. De besøgende fik også en rundvisning på skolen, før de drog videre.