Julefest

Friday, December 04, 2015

Torsdag d. 3. december holdt A. P. Møller Skolen årets julefest. Der var et stort fremmøde af elever, forældre, ansatte og andre interesserede, som kiggede forbi for at deltage i julehyggen. Vi startede med velkomst og en fællessang, hvorefter skolens kor og luciapigerne stod for underholdningen.

Julefest Luciapiger Cut 420

I aulaen var der desuden boder, hvor eleverne kunne tjene lidt til klasserejser, udflugter mv. ved at sælge kager, gløgg, sodavand, pølser og andet godt. Skolens bistader havde også leveret varer til en bod, hvor man bl.a. kunne købe honning, bolcher og lys af bivoks. I tombolaen kunne man prøve lykken, og var det uden held, var der heldigvis godter nok til alle, da julemanden lidt senere kiggede forbi.

Julefest Bod Cut 420

11.4 sælger småkager.