Idrætsdag

Thursday, October 15, 2015

5 km-ruten var meget populær. Her står eleverne klar til start.

I dag afholdt A. P. Møller Skolen den årlige idrætsdag for hele skolen. Dagens første begivenhed var en løbetur på 5 eller 10 kilometer.

De boldglade trodsede herefter det kølige efterårsvejr og spillede fodbold og rundbold på plænen bag skolen. Indenfor var der mulighed for at prøve kræfter med spring på AirTrack, fægtning, kampsport, volleyball, bordtennis, stepaerobic og yoga.2015 Idraetsdag Faegtning Cut
Fægtning foran festsalen. Eleverne træner grundlæggende positioner.

Gymnasiets idrætsprofil på 12. årgang og idrætslærer Poul Vind Teilmann havde planlagt dagens mange aktiviteter. Eleverne fra 12.5 bemandede posterne og instruerede kyndigt deltagerne i de forskellige idrætsgrene.

Hjemmekundskabslokalet var også fyldt fra morgenstunden, da der her blev fremstillet pizzasnegle til at mætte de mange motionisters maver i middagspausen.