God vind til afgangseleverne

Monday, July 11, 2016

Indmarchen begynder med fanebærer Fabian Pfeifer fra 10. årgang i spidsen.

Mandag d. 11/7 tog familie, venner, lærere og ledelse afsked med et hold afgangselever fra fællesskolens 9. og 10. klasser. Dimissionens første punkt var en velkomsttale ved rektor Jørgen Kühl. Herefter gik eleverne på scenen én efter én og fik deres eksamensbevis af afdelingsleder Klaus Pløen, mens lærere og årgangledere stod klar med roser, gaver, håndtryk, kram og ønsker om held og lykke på den videre færd.

Afskeden fra lærerne kom til udtryk i form af taler til eleverne ved Jutta Öhler og Anja Otten samt en film med billeder fra udflugter og hverdagen på skolen, som Timo Kaminski præsenterede.

Jutta Öhler og Björn Ohlsen delte derefter følgende legater ud:

Union Banks legat på 250 € gik til Signe B. Andersen fra 10. årgang
Medarbejderlegatet, som er en gave, gik til Katharina Diecks fra 10. årgang
Skolens besøgslegat på 200 € gik til Celine Plechinger fra 10. årgang

9Synger Dim Cut

Aftenens musikalske underholdning blev leveret af 9. klasse (herover) og lærerne, som sang en afskedssang. Desuden var der traditionen tro et par fællessange undervejs.

Nogle elever dimitterer for at tage på efterskole i Danmark, mens andre har planer om uddannelse andre steder.