Glædelig nyhed

Tuesday, March 24, 2015

Ved en morgensamling for alle skolens elever og lærere, tirsdag den 24. marts, kunne rektor Jørgen Kühl bringe den glædelige nyhed om karaktersagens lykkelige afslutning videre til en stor gruppe af de unge mennesker, der er umiddelbart berørt af sagen. Tilfredsheden i salen var mærkbar, og det var en glad rektor, der udtrykte skolens tak til bl.a. de danske ministerier og til Skoleforeningen for den fine udgang på sagen. Rektor knyttede også sagens gode løsning sammen med den positive ånd, som København-Bonn-erklæringerne, der i år fejrer 60 års jubilæum, lægger op til. Efter nyheden var der blomster og chokolade fra eleverne til rektor og til vicerektor for deres indsats i forbindelse med sagen.