Kunstige hofter og knæ i idræt

Friday, February 19, 2016

Dr. Monika Reuter-Rosenberg, mor til Fynn Rosenberg i 11.5, var forbi klassens idrætsteori-time for at fortælle om sin spændende hverdag på sygehuset i Damp.

Hun fortalte bl.a. om sit arbejde med ledproteser og smertelindring. Hun havde medbragt eksempler på knæ- og hofteproteser, der vakte stor begejstring blandt eleverne.

Eleverne fik også mulighed for at prøve kræfter med smertelindring ved hjælp af at tape ømme led og muskler, under dr. Monika Reuter-Rosenbergs kyndige vejledning.

Foredraget var en spændende afslutning på klassens anatomiforløb, og eleverne fandt det overordentligt interessant at få anskueliggjort, at den til tider lidt tørre anatomiundervisning har praktiske anvendelsesmuligheder i den virkelige verden.

Klassen og læreren takker for besøget.