Dimission for 9. og 10. klasse

Thursday, July 05, 2018

Indmarchen er i gang ved årets dimission for elever fra 9. og 10. klasse, som blev afholdt i festsalen mandag d. 2. juli kl. 19.00. Ved siden af rektor Jørgen Kühl står for første gang i denne situation afdelingsleder Thomas Lodberg, som ledte elever, pårørende og lærere sikkert gennem aftenens program.

Dimissionen var for elever, som har forladt A. P. Møller Skolen for en tid eller for bestandig. Elever på vej på efterskole vender ofte tilbage til et af Skoleforeningens gymnasier i Sydslesvig. Andre elever har ønske om en erhvervsuddannelse, og dem tog tilbageværende elever, lærere og ledelse afsked med.Dim 9 10 Laerere

Traditionen tro sang fællesskolelærerne en afskedssang for eleverne. Efter overrækkelse af eksamensbeviser var der også legatuddeling, taler og fællessang, før alle fremmødte kunne nyde en forfriskning og uformelle samtaler i skolens aula.