Dimission 2018

Thursday, June 28, 2018

Torsdag d. 28. juni dimitterede den hidtil største studenterårgang fra A. P. Møller Skolen. På billedet lytter 103 studenter til festtalen, som i år blev holdt af formand for Sydslesvigudvalget og MF Anni Matthiesen.

Traditionen tro var der en længere række hilsener og taler til studenterne kombineret med musikalske indslag fra den æstetiske profilklasse og studenterkoret.

I anledning af skolens 10 års jubilæum var der også en god og rammende tale ved A. P. Møller Fondens direktør, Henrik Tvarnø.IMG 0671B Cut

Legatoverrækkelsen var et punkt, der vakte spænding blandt både studenter og alle de fremmødte. Her overrækker studieleder Pernille Fange Lübcke Union Banks legat på 1000 euro til "den elev der har fremhævet sig ved gode præstationer for at optimere starten på det videre uddannelsesforløb." Den glade modtager er Rosalie Ueth.

Dimissionen afsluttedes med en reception i skolens festsal.