Verdensholdet viste, hvad de kan

Friday, September 30, 2016

Dygtige, danske gymnaster fra DGI Verdensholdet besøgte i dag A. P. Møller Skolen. Gymnasiets tre idrætsprofilklasser måtte også trække i idrætstøjet, da gymnasterne startede med at afholde en workshop for dem. Herefter kunne idrætseleverne læne sig tilbage på tilskuerpladserne og sammen med resten af skolens elever og lærere nyde Verdensholdets imponerende opvisning.

Alle gymnaster indtog gulvet i idrætshallen først og sidst i showet. Desuden var der kønsopdelte opvisninger – de unge kvinder viste en serie med store vifter, og de unge herrer benyttede ringe i deres del af programmet.Verdenshold0916 Piger

Der var også imponerende spring på den lange, medbragte airtrack. Herunder ses et eksempel på, hvor højt det lykkedes nogle af gymnasterne at springe. Heldigvis fik ingen brug for den hjælpende hånd ved landingen, som stod klar.Verdenshold0916 Airtrack

Gymnasterne nåede også at få et oplæg ved Jørgen Kühl om A. P. Møller Skolen og det danske mindretal, før de drog videre. De skal på tour i Tanzania med deres workshops og show inden længe. Læs mere om DGI Verdensholdet her.