Det store forældremøde

Thursday, March 26, 2015

Ved årets store forældremøde, onsdag den 25. marts, var der ikke blot ord og debat på programmet, men også et muntert besøg af Flensborg Avis, der havde sendt juniorreporter Johanne Olsen og journalist Ina Grønvig til at fortælle om zejt-ung, Flensborg Avis´side for unge. (Besøg zejt-ung her)

SFM1

Rektor kom i sin beretning bl.a. ind på de mange tiltag på tværs af grænsen, som A. P. Møller Skolen deltager i.  Også den nu afsluttede karaktersag samt København-Bonn-erklæringerne fortjente naturligvis behørig plads i årsberetningen, som vil kunne læses i sin fulde længde i skolens årsskrift, der udkommer til efteråret.

Formand for samarbejdsrådet ved A. P. Møller Skolen Udo Jessen talte bl.a. om datasikkerhed og buskørsel, men også om skolens dejlige julefest i december; han glædede sig allerede til den næste, som ligger den 3. december 2015.

SFM2

Michaela Bumann berettede fra fællesrådsmødet, bl.a. om læseplansrevision, nye evalueringsformer og inklusion.