Det rullende Universitet

Thursday, January 28, 2016

Studiecafé i festsalen.

Det rullende Universitet trillede forbi A. P. Møller Skolen torsdag d. 28. januar. Her overtog engagerede studerende fra Aarhus Universitet undervisningen fra gymnasiets lærere, som afholdt pædagogisk dag på Jaruplund Højskole.

Alle klasser have besøg af 2 studerende med hver 90 minutters undervisning, som var tilpasset profilen. Modulerne blev afholdt i hhv. 1. og 2. samt 5. og 6. lektion, mens der var studiecafé i 3. og 4. lektion. Her kunne eleverne få stillet spørgelysten med hensyn til bestemte studier og mere generelle forhold.

Den æstetiske profil hørte bl.a. oplæg om STREET ART, og eleverne prøvede selv kræfter med den kreative kunstform ved hjælp af modellervoks. Herunder ses et par eksempler fra 12.4.

28 1 Det Rullende Uni 2 Cut

Tyggegummiklatter kan skifte betydning...

28 1 Det Rullende Uni 3 Cut

Kunstigt liv lyser op på fliserne.