En rullende succes

Thursday, February 08, 2018

Torsdag d. 1. februar 2018 besøgte Det rullende Universitet A. P. Møller Skolen.

De studerende fra Aarhus Universitet overtog undervisningen i gymnasiet hele dagen. Eleverne i 11.-13. årgang havde to oplæg eller workshops, som var tilrettelagt og udført af de studerende og så vidt muligt tilpasset elevernes profiler.

Der var også en uddannelsescafé i festsalen, hvor eleverne kunne møde studerende fra forskellige fag og høre om, hvordan det er at læse det pågældende fag - eller at studere i det hele taget.

Eleverne virkede glade og interesserede på dagen, og deres svar i evalueringen var da også meget positive.

86% af eleverne var enten meget enige eller enige i, at dagen med Det rullende Universitet har været god. 81 % af eleverne var enten meget enige eller enige i, at de har haft en fagligt inspirerende dag. Desuden angiver 65 % af eleverne, at de har fået en øget lyst til at læse på universitetet.

Det må siges at have været en succes for alle parter.