Jazzkoncert på skolen

Wednesday, November 09, 2016

Fredag den 4. november var der for fjerde gang koncert med jazzbandet Big Bonn Special på A. P. Møller Skolen. Gæsterne kunne nyde en blanding af instrumentale numre, sange med bandets sangerinde og numre, hvor skolens elever optrådte med bandet på forskellig vis.

Traditionen tro stod den æstetiske profilklasse på 12. årgang for arrangementet. Koncerten blev holdt som café-koncert i aulaen, og der kom godt hunderede gæster. Eleverne fra 12.4 havde i forvejen samlet sponsorater, designet en plakat, indstuderet en række numre og solgt billetter.

Klassen brugte hele fredag eftermiddag på at stille op til koncerten og øve på de fem numre, som eleverne opførte sammen med bandet. Bandet ankom til Slesvig sent på eftermiddagen, så der var tid til en times generalprøve og lidt aftensmad inden koncerten.Bigbonn Cutnov16

Eleverne fik vist deres kunnen på hhv. sologuitar, klarinet, saxofon, tenorhorn samt i form af enstemmig og flerstemmig sang. Højdepunktet var et dansenummer, hvor otte elever havde indstuderet en koreografi med indslag af pardans. Her fik de hjælp fra to dansepartnere fra hhv. 12.2 og 12.5.