Gensyn med Tørring Gymnasium

Wednesday, June 07, 2017

A. P. Møller Skolens idrætsprofil på 12. årgang havde besøg af danske elever i maj måned. Der er tale om et genbesøg, idet idrætsprofilen besøgte Tørring Gymnasium i oktober 2016. Fynn Rosenberg fra 12.5 har skrevet følgende indlæg om udvekslingen:

Besøg fra Tørring
Fra den 2. til den 3. maj var nogle elever fra Tørring Gymnasium på besøg på A.P. Møller Skolen. Det var anden del af en udveksling, der mest var præget af faget idræt, mellem de to skoler. Da 12.5 var på besøg på Tørring Gymnasium, var ultimate den idrætsdisciplin, der blev dyrket, og her på A.P. Møller Skolen blev der spillet en masse volleyball.

Lige efter de danske elevers ankomst startede programmet med en rundvisning på skolen og et orienteringsløb gennem Slesvig. Derefter havde vi volleytræning, der blev gennemført af Søren (12.5's profillærer).

Om eftermiddagen skulle Tørring-eleverne hjem til de sydslesvigske værter, hvor de også skulle overnatte. Mange elever valgte at mødes om eftermiddagen bl.a. i parken Königswiesen for at hygge i fællesskab.

Onsdagen startede med en byrundtur ved Jesper (12.5's historielærer) og med et foredrag om det danske mindretal ved Jørgen Kühl. Resten af dagen gik med en afsluttende volleyturnering, hvor eleverne var inddelt i blandede hold; både danskere og sydslesvigere på samme hold.