13. årgangsopgaven

Wednesday, January 21, 2015

Årgangens 92 elever arbejdede forskellige steder i huset, her i elevloungen.

13. årgang, der snart skal til studenterksamen, har siden begyndelsen af december arbejdet med en større opgave i et selvvalgt fag, hvor de 92 elever, godt hjulpet på vej med feedback og anden god bistand af årgangens lærere, øver processkrivning, en disciplin mange af dem snart vil stifte bekendtskab med på de videregående uddannelser. Opgaven er kulminationen på en skriveproces, der begynder i 11. årgang med "Sprogugen", som bl.a. byder på en indføring i de taksonomiske niveauer, og fortsættes med 12. årgangsopgaven, hvor eleverne bl.a. lærer at lave en problemformulering.

Opgaven sendes til respons hos vejleder den 22. januar. Den 28. januar kl. 15.00 er der så sidste fríst for aflevering.

Ines Og Linda

Ines og Linda var velforberedte på skrivedagen.

Nils Rasmus Og Nelson

Også Nils Rasmus og Nelson vidste, hvordan arbejdet skulle forløbe.