12. årgang i Odense

Tuesday, October 28, 2014

Tirsdag den 28. oktober besøger A. P. Møller Skolens 12. årgang Syddansk Universitet i Odense. Her er der tilrettelagt et omfattende program, som er skræddersyet til de fem profiler. Den sproglige profil skal bl.a. høre en forelæsning om 9-11 i amerikansk litteratur.Den naturvidenskabelige profil skal høre om spektrofotometri, mens den samfundsvidenskabelige profilklasse får et oplæg om USA's forfatning og samfundsudvikling. Den æstetiske profil beskæftiger sig med radiomontage. Endelig besøger idrætsprofilen idrætsudannelsen på SDU. Desuden får alle klasser oplæg om studiemuligheder og videnskabelige karrierer i Danmark. Sidstnævnte holdes af sydslesvigeren David Hoppmann, som er lektor i statskundskab ved SDU. Studieleder Steffi Jannsen stod fra skolens side for arrangement af besøget.

Se indslag om besøget hos SDU på TV2Fyn her: Link til TV2 Fyn

Biokem

Elever fra naturvidenskabelig profilklasse på besøg ved Syddansk Universitets Tekniske Fakultet i Odense.