Lara vandt førsteprisen

Wednesday, March 26, 2014

Mandag den 24. marts lagde Riddersalen på Sønderborg Slot rum til især børn og unge, som spændt ventede på resultatet af den tegne- og fotokonkurrence, de havde deltaget i. Blandt disse var også Lara Bieske (Schleswig), der går i F10C på A. P. Møller Skolen. Lara vandt førstepladsen i kategorien "Maleri, 9. - 13. klasse". Hendes mor og far var taget med hende til Sønderborg, hvor de sammen med publikum kunne beundre Laras flotte billede af et ansigt, som med flag i øjnene toner frem af landsdelene nord og syd for grænsen. Billedet vil efter udstilling blive overtaget af museet ved Sønderborg Slot, som arkiverer de mange flotte bidrag fra børn og unge til fremtiden.

Konkurrencen var arrangeret af JydskeVestkysten, Der Nordschleswiger, Flensborg Avis, sh:z og Region Syddanmark.