På lørdag afsluttes Læsefestival 2017 på A. P. Møller Skolen

Tuesday, March 14, 2017

A. P. Møller Skolens 7. årgang deltager i afslutningsarrangementet med to oplæsninger, og eleverne kommer til at føle sig hjemme. Afslutningen foregår nemlig i vante rammer - på skolen - på lørdag d. 18. marts kl. 13-16.

Der er fri entre, så kig forbi.

Du kan desuden opleve Dissing og Las, som spiller en familiekoncert, der er inspireret af en børnebog. Præst og forfatter Jacob Ørsted deltager også med sin bog "Godbidder – Citater fra Martin Luthers frimodige tale omkring middagsbordet." Se flere deltagere via linket nederst.

Fotografiet øverst stammer fra forfatter Kenneth Bøgh Andersens besøg på A. P. Møller Skolen d. 8. marts, hvor han fortalte 7. og 8. årgang om sit forfatterskab.

I dag har der været forfatterarrangement med Jesper Wung-Sung for 10. årgang.

Gymnasieeleverne deltager også i Læsefestival 2017 på torsdag, hvor en gruppe elever tager til poetry slam.

Læsefestival i Sydslesvig 2017 er et samarbejde mellem en længere række foreninger. Projektet har til formål at øge læseglæden hos både børn og voksne. Der har været og er forskellige arrangementer rundt omkring i Sydslesvig i perioden fra d. 6. til d. 18. marts.

Du kan læse mere om læsefestivalen og arrangementerne her - laesefestival.de