Kom til koncert på A. P. Møller Skolen på torsdag

Friday, February 24, 2017

Lars Damkjær fra Sønderborg Statsskole indstuderer "Elverskud" og tidligere elev fra A. P. Møller Skolen, Liza Steinbock, hjælper som solist.

Torsdag den 16. marts kl. 20.00 deltager 35 af skolens elever i det store elevkor, som opfører Niels W. Gades "Elverskud" sammen med Sønderjyllands Symfoniorkester og professionelle solister. Koncerten er åben for alle, og billetter kan købes på Slesvighus (tlf. 04621 23888) eller via ssf.billetten.de

Koret består af i alt 140 elever fra Haderslev Katedralskole, Sønderborg Statsskole, Duborg-Skolen og A.P. Møller Skolen, som i går var samlet til fællesprøve på A. P. Møller Skolen.
KORPROJEKT1 Cut

I anledning af 200 året for Gades fødsel har eleverne med stor enthusiasme indstuderet flere af Gades værker. Arbejdet kulminerer i tre store koncerter: tirsdag den 14. marts i Alsion (Sønderborg), onsdag den 15. marts i Harmonien (Haderslev) og torsdag den 16. marts på A.P. Møller Skolen.  

Du kan læse mere om koncerterne, solisterne og dirigenten på: http://sdjsymfoni.dk/concert/niels-w-gade-200-aar-soenderborg/