Vellykket aften med jazzkoncert

Monday, November 03, 2014

Jazzkoncerten med "Big Bonn Special" fredag den 31. oktober blev en forrygende oplevelse. Den æstetiske profilklasse på 12. årgang havde planlagt hele arrangementet, aftalt bandet, skaffet sponsorer, fremstillet plakater og billetter, opstillet og pyntet hyggelige borde i skolens festsal. De stod for billetsalg og salg af drikkevarer, kager, pølser og meget mere godt til ganen. Bandet "Big Bonn Special" spillede 25 numre, efter at den æstetiske klasse havde budt velkommen med en sang. Svea og Esther førte igennem aftenens program, der også bød på gæsteoptræden ved fire af klassens dygtige elever: Finja spillede på flygel til "Killing me softly", Rebecca spillede på basklarinet til "Black Coffee", Helene sang "Fly Me to the Moon", og Hannah spillede på cello til "Baby I Love You". 150 gæster fandt vejen til A. P. Møller Skolen denne aften og fik en flot jazzoplevelse med et oplagt band og engagerede elever. Musiklærer Meike Nielsky havde sammen med klasselærer Steffani Jannsen og de dygtige elever med stor succes formået at skabe en særlig oplevelse for alle gæster.