ISLI

Sunday, February 23, 2014

I uge 9 deltog 2 elever fra F10 og 3 elever fra den sproglige profilklasse på 11. årgang i årets seminar arrangeret af ISLI - International Student Leadership Institute. Seminaret afholdes i Sydtyskland og havde i år 190 deltagere fra hele verden. De fem elever fra A. P. Møller Skolen er de eneste danske deltagere. De repræsenterer således Danmark i arrangementet og blev i forbindelse med åbningen af ISLI 2014 i lighed med alle andre nationers delegationer budt velkommen ved, at Dannebrog blev hejst, og den danske nationalsang blev spillet til ære for dem. På denne måde gør A. P. Møller Skolens elever Danmark lidt større. I løbet af årets konkurrence vandt A. P. Møller Skolens elever bl.a. prisen for bedste bidrag i plakatkonkurrencen.

A. P. Møller Skolen har deltaget i projektet lige siden skolens grundlæggelse i 2008. Elevernes deltagelse muliggøres ved en generøs støtte fra Slesvigsk Samfund.