International topfotograf på besøg

Friday, June 03, 2016

Fredag den 3. juni om aftenen var fotografen Art Wolfe fra USA gæst på A. P. Møller Skolen. Han er en af tidens bedste og mest kendte naturfotografer og fotokunstnere. Art Wolfe holdt et foredrag med tilbageblik på sine fotografier gennem 40 år.

Over 400 mennesker overværede fremvisningen i festsalen og lyttede til amerikanerens fascinerende historier. Arrangementet er startskuddet til en aktuel udstilling i bymuseet. Det blev gennemført af Foreningen af Vennerne for Bymuseet i Slesvig i samarbejde med A. P. Møller Skolen.

Dagen før var fem elever og science coordinator Svend Duggen inviteret til interview med tv-selskabet ARTE. Eleverne blev filmet, mens de så på udstillingen, og spurgt, hvilken virkning fotografierne havde på unge. Ved denne lejlighed mødte eleverne Art Wolfe personligt og modtog en privat rundvisning i udstillingen.

Foto: Dr. Holger Rüdel
Mere om udstillingen: www.stadtmuseum-schleswig.de/