F10 vinder årsmødekonkurrencen

Thursday, June 02, 2016

Torsdag d. 2. juni fik A. P. Møller Skolens F10 sig en positiv overraskelse af de helt store. Eleverne har indsendt flotte billeder til årsmødekonkurrencen, der i 2016 har overskriften ”Sydslesvig – hvad rager det dig?”

Gitte Hougaard Werner, formand for årsmødeudvalget og næstformand i Sydslesvigsk Forening, var taget til A. P. Møller Skolen for at fortælle eleverne den gode nyhed. I festsalen fik de at vide, at de havde vundet konkurrencen, og de fik overrakt præmien – 400 € til klassekassen.

Pengepræmien falder på et tørt sted. Den skal bruges til F10's afgangsfest før sommerferien. Skulle man have lyst til at se 10. årgangs bidrag, er der en udstilling i SSF's VIP-telt på årsmødet i Slesvig i den kommende weekend.