Elever til poetry slam

Monday, April 24, 2017

Den 15. og 16. marts var A. P. Møller Skolen afsted med 10 elever til poetry slam-workshop på Knivsbjerg i Syddanmark, hvor professionelle danske og tyske poetry slammere arbejdede med eleverne.

Eleverne skrev egne tekster på dansk og tysk i løbet af de to dage. Det hele blev afsluttet med optræden i Kühlhaus i Flensborg foran et kæmpe publikum, hvor de dygtige poetry slammere gik på scenen. Ud over APMS var Haderslev Katedralskole, Deutsches Gymnasium für Nordschleswig, Duborg-Skolen og Satrup Gymnasium med.

Slammere/undervisere var: Björn Högsdal (D), Peter Dyreborg (DK), Bente Varlemann (D), Dennis Buchleitner (DK), Stefan Schwarck (D), Lasse Nyholm Jensen (DK)

Pressen var også til stede. Du kan læse Jydske Vestkystens dækning af arrangementet her

SATIRE støttes af KursKultur med midler fra partnerne bag Region Sønderjylland-Schleswig, det danske kulturministerium og Ministerium für Justiz, Kultur und Europa des Landes Schleswig-Holstein. Dette projekt finansieres med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Arrangører: Bund Deutscher Nordschleswiger (BDN), Sydslesvigsk Forening (SSF), Kulturwerkstatt Kühlhaus e.V.