Årsmødeplakaten

Wednesday, March 18, 2015

Årsmødeplakaten fundet

Årsmødeplakaten for 2015 er kreeret af Lisa Christin Matthiesen, der går i A. P. Møller Skolens samfundsprofilklasse i 13. årgang.

Lisa vandt konkurrencen om årets plakat ved en konkurrence, udskrevet af årsmødeudvalget, og der var i følge Gitte Werner fra udvalget ikke den mindste tvivl om vinderplakaten.

Lisa har formet sin plakat på baggrund af et spørgsmål, som hun stillede sig selv: Hvad tænker jeg, når jeg ser på Sydslesvig? Svarene finder man i de mange små billeder, hun har ladet indgå i sit arbejde, og som bl.a. forbinder dansk og tysk, fortid, nutid og fremtid.

I forbindelse med afsløringen af plakaten fremviste udvalget også en flot t-shirt.

Vi bringer et par fotos fra afsløringen, der fandt sted ved SSF´s hovedbestyrelsesmøde, afholdt på Kobbermølle Danske Skole, tirsdag den 17. marts 2015. Fra A. P. Møller Skolen deltog rektor, vicerektor, Lisas klasselærer samt studieleder.

Lisa1small