13. årgang i København

Tuesday, February 14, 2017

A. P. Møller Skolens 13. årgang deltog i Grænseforeningens tur til København onsdag d. 8. og torsdag d. 9. februar. Den første dag var eleverne delt i to grupper. Nogle besøgte CBS, og andre var på UCC.

Om torsdagen var der fælles program. Eleverne fra A. P. Møller Skolen og Duborg-Skolen fyldte salen på Christiansborg. Her var der debat om den nye Danmarkskanon. Folketingets formand, Pia Kjærsgaard, bød eleverne velkommen. Derefter havde fire elever forberedt oplæg.

A. P. Møller Skolen var repræsenteret ved Niels Lück og Gyde Kugler. På billedet øverst ses Gyde på talerstolen. Derefter holdt de deltagende politikere mfl. oplæg om deres syn på og arbejde med kanonen. Til sidst var der åbent for spørgsmål og kommentarer.13Kbh3 Cut

Borups Højskole, som jo har besøgt A. P. Møller Skolen tidligere, var næste programpunkt. Eleverne bød velkommen med en sang, og skolens rektor fortalte om højskolen. Herefter fortalte to unge sydslesvigere deres historie. Begge har læst videre og fundet job i København.