Brobygning

Science og Samværsdagen
Hvert år før sommerferien samles alle kommende F9- og G11-elever på A. P. Møller Skolen for dels at lære hinanden og skolen at kende, dels for at eksperimentere med en række naturvidenskabelige forsøg.

Science & Samværsdagen er en brobygningsaktivitet, hvor eleverne fra A. P. Møller Skolen og de afgivende fællesskoler, som fortsætter i hhv. F9 og G11 efter sommerferien, for første gang mødes i de kommende klasser. I dagen deltager foruden A. P. Møller Skolens egne elever på 8. og 10. årgang elever fra de udstationerede fællesskoleklasser i Bredsted og Rendsborg samt elever fra fællesskolerne i Sønder Brarup, Husum og Egernførde.

Kommende F7-elever
Også kommende F7 får mulighed for allerede før sommerferien at besøge A. P. Møller Skolen. Her tager årgangslederne imod og orienterer dem om deres kommende skolegang efter sommerferien.